BE Summer Of Love

Think Love ... Feel Love ... BE Love!

Woodstock op het Fort

 

Vrijdag 29, zaterdag 30 en zondag 31 augustus 2014
Fort Prins Frederik
Havendijk 16 Ooltgensplaat

WOODSTOCK is het icoon geworden van de Opstand onder de mensen dat het “zo niet verder kan”. TURN ON, TUNE IN, DROP OUT!

In augustus 1969 werd er een Muziek & Kunst Festival gehouden dichtbij het dorp Woodstock in de staat New York. Het werd aangekondigd als “Een Waterman Expositie: 3 dagen van Vrede & Muziek”. Dit heeft het BEWUST-ZIJN van de mensheid in beweging gebracht en vele veranderingen in onze maatschappij in gang gebracht.

Nu 45 jaar later, gaan we in navolging van en op geheel eigen wijze in het tijdperk van Waterman, de geweldige sfeer en het gevoel van Woodstock 1969 doen herleven en opnieuw beleven door een WOODSTOCK TRIBUTE te houden op de unieke en tijdloze locatie van Fort Prins Frederik in Ooltgensplaat. 

Het Festival gaat plaatsvinden op 29, 30 en 31 augustus waarbij alle 31 artiesten die tijdens Woodstock 69 te zien en te horen waren, vertegenwoordigd zullen worden door Tributes van deze tijd. BE A HIPPIE FOR THREE DAYS.Gezien de grootte van het terrein, zijn er een beperkt aantal plaatsen, met de mogelijkheid van kamperen gedurende het festival. Mis het niet !!!